Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Χρόνια μας πολλά


15 σχόλια:

 1. Χρόνια πολλά κυρία μου!
  ΚΜ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Nα σας χαιρόμαστε , αν και μας έχετε ψήσει ζωντανούς πια και ούτε που χορταίνετε!
  Σταύρος χ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Χρόνια μας πολλά και καλά και να το πιστέψουμε καλά καλά για μας ζουν!!!
  Βάλια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η ζωή είναι γυναίκα, λέει το τραγούδι. Και η υγεία και η χαρά και η ευτυχία και ... η αισιοδοξία, επίσης, να προσθέσουμε. Τα δυνατά μας, λοιπόν, όλοι, για να τις κρατήσουμε όρθιες, χρόνια πολλά.

  Φιλιά σε όλους,
  Γιούλη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Να ευχηθούμε και τα παιδιά μας κάποτε να μας πουν τα χρόνια μας πολλά με την καρδιά τους! Αργότερα, όταν έχουν μεγαλώσει και μπορούν να μας χαρούν ( αν τα έχουμε καταφέρει να μας χαρούν)
  Μαρία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. όποιος άντρας σέβεται την υπόσταση του σήμερα γιορτάζει με όλη του την ύπαρξη αυτή την μέρα που απλά συμβολικά μας φέρνει στο νου την Γυναίκα. Γιατί η γυναίκα πρέπει να γιορτάζει όλες τις υπόλοιπες μέρες και στιγμές. Αυτή μας γέννησε, αυτή μας μεγάλωσε, αυτή μας στηρίζει και χωρίς αυτήν η ζωή δεν αξίζει πεντάρα. Χρόνια πολλά σε μια πολύ ιδιαίτερα γοητευτική γυναίκα αλλά και στην κάθε γυναίκα φίλη ή όχι. Χρόνια πολλά Αννίτα μου!
  Μιχάλης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Χρόνια πολλά στα γυναικάκια μας!
  Δημήτρης Ξ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. και του χρόνου πολύ χαμογελαστή!
  Αντώνης Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Πάντα εσάς αναζητούμε, πάντα σε σας στηριζόμαστε. Πάντα στην καρδιά μας σας κρατάμε και σε σας αναφερόμαστε. Πάντα για μας υπάρχετε εσείς!
  ΣΛ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Κουράγιο φιλενάδα!
  Ξένια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Κάποτε τέτοια μέρα είχαμε να γιορτάζουμε και να θυμόμαστε αγωνίστριες. Σήμερα όλο και περισσότερο αυτές οι γυναίκες λιγοστεύουν μαζί με τους άνδρες φυσικά και να αντικαθίστανται από ντενεκεδάκια. Σηκώνω το ποτήρι μου και πίνω στην υγειά των αληθινών γυναικών, των αληθινών ανθρώπων που σήμερα παλεύουν σιωπηλά ακόμα, μα ελπίζω παρακάτω και πιο δυνατά, περισσότερο δυναμικά και μαζικά.
  Ο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Να σε χαιρόμαστε Αννίτα μου! Και μαζί με σένα όλες τις γυναίκες που στην ζωή αυτή έχουν έρθει για να τιμήσουν την ζωή ! Και ευτυχώς υπάρχουν πολλές , υπέροχες , γενναίες και σπουδαίες! Στο χέρι μας να τις τιμήσουμε και να τις στηρίξουμε και εμείς
  ΝΜ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Χρόνια πολλά να σας χαιρόμαστε και να μας χαίρεστε!
  Πέτρος κυριακιδης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Από γυναίκα καλό δεν είδα αλλά πίστεψε με είναι η μόνη μου ελπίδα... Χρόνια πολλά γλυκιά μου!
  Χρήστος Ράπτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολες μας!ΦΙΛΙΑ ποπη

  ΑπάντησηΔιαγραφή