Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Το Τράνζιτ τράνζιτ

1.Piazza del camp Siena Φωτογαρφία Παρασκευή Σπαντιδάκη                                2. Magdalen Bridge Cambridge Φωτο Άννα Μελιδώνη


3. Μπρίσμπειν Αυστραλία Φωτό Αντριάννα Παπαχρήστου 

Βαρκελώνη Φωτό Εβελίνα Κοκκίνη
Νέα Υόρκη Φωτό Eleana Sara Biba Kouneli


7 σχόλια:

 1. Υπάρχει μεγαλύτερη χαρά Άννα, από το να βλέπεις το βιβλίο σου στα πέρατα της Γης;
  ΑΦιλιά, χίλια μπράβο και καλή "του" συνέχεια! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είναι μια πρωτόγνωρη χαρά Άιναφετς . Απ΄όσο μπορώ να διακρίνω ίσως αποτελεί και το ασυνείδητο κίνητρο μου να γράψω και να εκδόσω τα κείμενα. Όχι για να ταξιδέψουν στα πέρατα της γης , ούτε για να χειροκροτηθούν . Πιο πολύ για να νιώσω αποδοχή και να σβήσω ξεχασμένες αραχνιάσμένες ματαιώσεις που ταλανίζουν πολλούς ανθρώπους. Πόσο σ΄ευχαριστώ που περνάς από δω...από την γειτονιά μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ξεκίνησε ως καράβι και έγινε πουλί.Ταξιδιάρικο και πολυταξιδεμένο. Πολύ συγκινητικό!

  Γιούλη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Mε πολλούς αγαπημένους συνεπιβάτες , φαίνεται τα καράβια γίνονται πουλιά , αγαπημένη μου Γιούλη..

   Διαγραφή
 4. Συνηθίσαμε τα βιβλία να αναπαύονται μεγαλόπρεπα στα ακριβά ράφια μας κατά ύψος και κατά χρώμα. Και τούτο 'δω, όλο στα σουρτούκια μου είναι, σα πολύ ανήσυχο το βλέπω από τα γεννοφάσκια του!!
  Χαρά Μ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Θερμές ευχαριστίες που μας προσφέρατε με το πόνημά και την υποδοχή σας έναν καινούργιο κόσμο 'ταξιδέματος' με λέξεις που σε κάνουν να ονειρεύεσαι και με κλειστά μάτια, περιγραφές που παραπέμπουν σε προσεκτικό παρατηρητή της φύσης του καθενός μας,σκέψεις και ερωταποκρίσεις νου, που καταγίνεται με μια πραγματικότητα που ζούμε όλοι μας. Αναμένοντας περισσότερα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. To πιο σπουδαίο που μου εδωσε αυτή η διαδρομή είναι η εμφάνιση καινούργιων συνταξιδευτών. Ανεκτίμητο. Γι αυτό εγώ σας ευχαριστώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή