Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Γενέθλια



     Κάπου εδώ κλείνει χρόνος απο τότε που έριξα στο νερό αυτή την σελίδα-καραβάκι.Δεν ξέρω αν είναι αιτία εορτασμού γενεθλίων αλλά έλα που έτσι νιώθω..Όταν ξεκίνησα δεν ήξερα ούτε πως να ανοίξω μια προσωπική σελίδα. Μέσα σε ένα ξενύχτι  έμαθα, μόνη μου. Η αλήθεια είναι πως ούτε κατά διάνοια δεν θα μπορούσα να σκεφθώ όλα αυτά τα σπάνια δώρα που θα μου πρόσφερε. Είχε φθάσει για μένα τότε η ώρα που είχα ανάγκη να μην κρατώ ούτε το στόμα μου κλείστό , ούτε την σκέψη μου στραμμένη παράκεντρα απο όλα αυτά που αγαπώ και με κερδίζουν. Και τις ανάγκες μας στην ζωή καλά είναι να τις ακολουθούμε, λέω .Ήθελα να εκτεθώ στο φως.
     Πολλούς αγαπημένους φίλους γνωστούς και άγνωστους βρήκα στην διαδρομή. Πάντα η ζωή όταν κυλά στο ταξίδι της φέρνει φίλους κοντά. Στις 320 αναρτήσεις , έβγαλα σώψυχες σκέψεις και συναισθήματα και χόρτασα αέρα. Γέμισα ανταπόκριση, συνπλεύσεις, πολλά πολλά  συναισθήματα.Αφουγκράστηκα πολλές αναπνοές ένιωσα χέρια να σφίγγουν το δικό μου. Αν θα ήθελα  κάτι περισσότερο να φωτίσω σε όλη αυτή την διαδρομή , είναι ανάμεσα στα άλλα, την έκπληξη που ένιωσα, όταν συνειδητοποίησα  πως τα πιο σπουδαία η ζωή  ίσως τα κρύβει  εκεί που δίνεσαι , εκεί που φτιάχνεις χωρίς να έχεις πολλές προσδοκίες. Εκεί είναι πολύ αποφασισμένη τελικά  να σου δίνει ένα μικρό θαύμα ακόμα και κάθε μέρα.
     Σας ευχαριστώ απο καρδιάς , χωρίς τα λόγια δυστυχώς να καταφέρουν να σας μεταφέρουν το πόσο πολύ. Καλή μας συνέχεια .



Ζωγραφική Ανδρέας Ζυμβραγός

7 σχόλια:

  1. πολλά πολλά χρόνια πολλά στις βαθειές σκέψεις, στη λατρευτή σου γραφή, στην μεγάλη σου δύναμη. Κράτα γερά συναδέλφισα
    Ξένια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν εσύ ευχαριστείς, πρέπει να δούμε και εμείς τι θα πρέπει να πούμε. Εμείς που ακολουθώντας τις σκέψεις σου , μάθαμε να βάζουμε και τις δικές μας σε άλλη σειρά και σε άλλο ρυθμό. Να ακολουθείς πάντα τα όνειρα και τα θέλω σου και να να ξέρεις πως αυτό είναι δρόμος ευτυχίας. Χρόνια πολλά στο καραβάκι μας.
    Μιχάλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά ταξίδια στο καράβι, που μπάρκαρε από το μεράκι σου και έμελε να μας ταξιδέψει, ακολουθώντας δύσκολη ρότα, σε αχαρτογράφητα νερά, με κόντρα άνεμο. Χρόνια πολλά σε εσένα, που είσαι στο τιμόνι, επάξια.
    Φιλιά,
    Γιούλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε πρωτοσυνάντησα στο ΠΟΝΤΙΚΙ . Σχολιάστρια και αρθρογράφο. Θυμάμαι που σου λέγανε γράψε κανενα σχόλιο γιατί ανεβαίνει το επίπεδο. Τα θυμάμαι , θα τα θυμάσαι. Τα σχόλια σου καμιά φορά όπως και τώρα όπου τα συναντώ , μικρά στολίδια. Σε πλήρη συνέπεια αυτού που γράφεις στο μικρό ελάχιστο βιογραφικό σου, ερωτευμένη με ότι διατηρεί τον έρωτα στην ζωή. Σε διαβάζω παντού και κάθε φορά, δεν σε χάνω. Όταν τελειώνω το κείμενο λέω , εδώ έμαθα αυτό.κι αν δεν έχω μάθει λέω εδώ σκέφτηκα για πρώτη φορά αυτό. Αυτό όμως που δεν τελειώνει ποτέ και κάθε φορά όλο και περισσότερο θαυμάζω, αυτό που με κάνει να κολλάω όπως λέει ο γιός μου,είναι το φωτεινό. όχι η ψεύτικη ελπίδα, όχι η ψευτοαισιοδοξία, αλλα η φωτεινότητα της ποιότητας. Να αυτό με κάνεις, να ελπίζω. Λέω αφού υπάρχουν και τέτοιες φωνές. Να ξέρεις πως αυτά τα πράγματα δεν είναι εύκολα και σίγουρα δεν είναι τυχαίο που έχεις τόσους φανατικούς αναγνώστες. Αννίτα μου, πέρα από όλα , καταλαβαίνω πως έχεις μπροστά σου πολλά. σε περιμένουν πολλά και το αξίζεις και με το παραπάνω. Σε ό,τι κάνεις σου εύχομαι την καλύτερη επιτυχία. Μην ξεχνας το καραβάκι σου, πολύ πολύ περήφανος και χαρούμενος για σένα.
    ΝΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χρόνια μας πολλά καλή σου δύναμη, καλή μας συνέχεια.
    Βάλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια πολλα ειλικρινους και ευαίσθητης γραφής.
    Κανείς τη διάφορα! Συνέχισε να μας βοηθάς να σκεφτόμαστε.

    Με πολυ αγάπη
    Αντωνία

    ΑπάντησηΔιαγραφή