Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Mπορεί να μην υπάρχει τέλειος πατέρας ...η αγάπη του όμως είναι αναντικατάστατη!


3 σχόλια:

  1. Άντε επτέλους μια κουβεντούλα και για μας τους δυστυχείς...
    Σταύρος Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο συγκινητικό ήταν Αννίυα μου αυτό , και πόσο αληθινό . Για πολλούς προσωπικούς λόγους συγκλονίστηκα...και αυτή είναι μια ωμή αλήθεια της ζωής...που για μια αλλη φορά μας εκπλήσσει και μας ξεπερνά και μας κερδίζει με τις άλλες σκέψεις , τις πιο προχωρημένες ιδέες και την υπέρβαση που ωφείλουμε με ρον ρυθμό μας να κάνουμε και να συγχωρήσουμε. Σε ευχαριστώ απο τα βάθη της καρδιάς μου.
    Άννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσες μητέρες όμως βλέπουν έτσι τα πράγματα και ξέρουν να συγχωρούν ? πολύ φοβάμαι ελάχιστες. Σαν λύκαινες στέκονται εμπόδιο στην αγάπη του πατέρα για τα παιδιά του και με τους απέραντους εγωισμούς τους , μέσω διαφόρων δικαιολογιών και λεπτομερειών, χτίζουν τοίχους, ντουβάρια και σκάβουν χαντάκια. Πολλές γυναίκες είναι ενάντιες στην δημιουργία καλής σχέσης μεταξύ των αντρών τους και των παιδιών τους για λόγους εκδίκησης και μικροψυχίας απέναντι στους συζύγους τους και αυτό δημιουργεί έναν καινούργιο φαύλο κύκλο που δυστυχώς δεν τελειώνει ποτέ , αντιθέτως με τις ίδιες σχεδον αναλογίες μεταφέρεται στα παιδιά και στα παιδιά των παιδιών. Ένα τέτοιο παράδειγμα είμαι και εγώ ο ίδιος . Για άλλη μια φορά στέκομαι στην ευαισθησία σου να ανασύρεις τέτοια θέματα, θέματα που για άλλους είναι ταμπού ...άλλωστε δεν είχα καμιά αμφιβολία...
    Φίλοι μου, όσοι έχετε το προνόμιο να έχετε παιδιά, παραμείνετε κοντά στα παιδιά σας...γιατί όσο υπάρχει το παιδί ...υπάρχει ελπίδα.
    Ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή