Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Ώστε είναι κομμούνια ο Kermit και η Miss Piggy ;


O Tex Richman  δίνει την εικόνα του κακού ιδιοκτήτη πετρελαικής μονάδας στο Texas και έρχεται αντιμέτωπος με τα θρυλικά Muppets στην τελευταία τους ταινία , που θα προβληθεί στην χώρα μας τον Ιανουάριο. Έφθασε λοιπόν η στιγμή να γίνει αντιληπτή η απερίγραπτη προπαγάνδα που επιχείρησαν οι κομμουνιστές κάτω απο την μύτη των συντηρητικών Αμερικανών !!! Να εμβολιάζουν με ενέσεις αντικαπιταλισμού τα βλαστάρια τους μέσω σου στόματος του πολυαγαπημένου βατραχούλι και της ζουμερής γουρουνίτσας τους της σεξυ Miss Piggy!!! Ντροπή τους! Με ιδιαίτερο προβληματισμό αντιμετωπίζει  αυτό το άναδρο χτύπημα των κομμουνιστών ενάντια στα βλαστάρια της η αμερικανική κοινωνία και συμβουλεύει τους γονείς να σύρουν τραβώντας ακόμα και απο τα μαλλιά τα τέκνα τους έξω απο τις κινηματογραφικές αίθουσες. Κάτι που τους είναι ιδιαίτερα προσφιλής και γνώριμη και χιλιοαγαπημένη τακτική.

5 σχόλια:

  1. χαχαχαχα κομμούνι η Miss Piggy!! Τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα? χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα .Τα νεφρούλια μου...τι σκέφτονται ρε αυτοί οι burgeroμεγαλωμένοι μπουνταλομυαλοδεμένοι τύποι!Αλήθει έχουν πάρει είδηση τι συμβαίνει εδώ χάμω στην αραπιά? Δεν εννοώ τις κεφαλές , αλλά τους αποχαυνωμένους ημιπαράλυτους.
    Χρήστος Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατά τα άλλα η ταινία κάνει προπαγάνδα....
    Δημήτρης Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι νομίζετε ότι κάνουν πλάκα ; Καθόλου...είναι πάνω απο όλα ότι τους εκφράζει αυτ´η η απαγόρευση , έτσι έζησαν και έτσι θέλουν να κατευθύνουν την κοινωνία τους. Δυστυχώς...
    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναφερόμενη στα καθ' υμάς πάντως,κι ας μείνει μεταξύ μας, από ύποπτη έως λίαν επικίνδυνη μου φαίνεται και αυτή η "Ντόρα - η μικρή εξερευνήτρια"... Διότι όπως και να το δεις, τί εξερευνά και ποιους σκοτεινούς σκοπούς εξυπηρετεί η έρευνά της;Εεε;; Για να μην περιλάβω και το μεροκαματιάρη το "Μπομπ" το μάστορα! Που τον πάς κι αυτόν, που το βρίσκει απόλυτα φυσιολογικό όλο να μαστορεύει και όλο να συνδιαλέγεται με την μπετονιέρα και το σπούργο του. Και μετά για να μας "ρίξουν στάχτη στα μάτια" βάζουν και μια repetition τον Κωνσταντάρα, το συγχωρεμένο, σε ρόλο bon-viveur, τάχα μου ξεκαρδιστικό το "κεφάλαιο"... Για να το δούμε όλοι πιο προσεκτικά το σετάκι "Ντόρα-Μπομπ- Κωνσταντάρας", διότι μου βάλατε έγνοιες τώρα, βραδυάτικα.Δεν είναι διόλου αστείο.
    Φιλιά,
    Γιούλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικα εμεις οι λιγοι που μειναμε ας προσπαθησουμε για το αδυνατο ..... Ισως καταφερουμε να ξυπνησουμε τους διπλανους μας ...... και μαθουμε στα παιδια μας να ονειρευονται ...... ΦΙΛΙΑ ΠΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή