Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Σε χαμηλότερες ταχύτητες





Αγαπημένοι μου φίλοι

    Το καραβάκι πιάνει καλοκαιρινά πλάτη και θα χαμηλώσει ταχύτητα. . Δεν θα δέσει, δεν θα πιάσει κάβο, αλλά θα ταξιδέψει με τις μηχανές του στις χαμηλές στροφές. Θα διαβάζει ποίηση, λογοτεχνία και θα σκέφτεται. Θα γράφει που και που. Θα φέρνει κοντά σκέψεις και συναισθήματα . Θα κάνει έλεγχο και συντηρήσεις , θα δώσει ευκαιρία αναστοχαστικής ανάπαυλας και θα ξαναφουλάρει τις μηχανές .Θα βάλει μπρος για νέα ταξίδια σε χαρτογραφημένα , αλλά και σε αχαρτογράφητα νερά. Όσοι είσαστε μαζί του από τα πιο παλιά , θα την γνωρίζετε αυτή την χαμηλή πορεία που κάνει το καλοκαίρι. Οι πιο νέοι θα την γνωρίσετε. Ανάγκη περισυλλογής και ανασύνταξης.
     Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς όλους για την σύμπλευση μας . Τους επιβένοντες , τους φίλους φανερούς ή σιωπηλούς, όλους που περνάτε από εδώ. Να σας πω, πως χωρίς εσάς, δεν θα είχε νόημα.
    Αυτές τις μέρες , τα πρωινά και τα σούρουπα , το φως έχει αντήχηση . Να τα λέμε και αυτά . Άλλο περισσότερο απαραίτητο για το θέρος δεν γνωρίζω. Χαρείτε το.



Ζωγραφική Ανδρέας Ζυμβραγός

6 σχόλια:

  1. Πόσο κοινότυπο θα ακουστεί αυτό… μα είναι υπέροχος ο πίνακας που διάλεξες για το Καλοκαιρινό ταξίδι σου στην περισυλλογή και την ραστώνη… Να είσαι καλά Ανν Λου , καλή ξεκούραση σου εύχομαι …
    Να περάσεις όπως εσύ επιθυμείς και σε ευχαριστώ εγώ που μου έδωσες την ευκαιρία να συμπλεύσω μαζί σου.

    Σε φιλώ γλυκά
    Καλό Καλοκαίρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αννιώ καλή ξεκούραση. Σε περιμένουμε
    ΝΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τέτοιο καραβάκι, κανένας καιρός δεν θα χαλάσει το ταξίδι.
    Όμορφο ταξίδι η ζωή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φεύγουν καράβια στο γυαλό
    Και 'γω σου γνέφω στο καλό...

    Καλή ξεκούραση Αννιτάκι.
    Γιούλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά ταξίδια στις χαμηλές ταχύτητες, καλή επάνοδο και καλή μας αντάμωση. Αν κρίνω από τα του περσυνού καλοκαιριού, υπήρξαν λίγα μεν , υπέροχα δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό μας καλοκαίρι λοιπόν καραβάκι, με αυτόν τον υπέροχο αποχαιρετισμό σου...
    nikoten

    ΑπάντησηΔιαγραφή